Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Leeuwarden

AEG Glas-Glas Zonnepanelen Houten! IJsselEnergie levert!

Zonnepanelen in Houten? Dan ben je op zoek naar IJsselEnergie. We hebben de beste en meest moderne zonnepanelen. Hiermee draag je niet alleen bij aan een groene planeet, maar bespaar je ook nog eens aanzienlijk op je energiekosten. Door de lange levensduur van onze zonnepanelen is het de langetermijninvestering meer dan waard. Zeker onze glas-glas zonnepanelen kennen nauwelijks een terugloop in opbrengst, ook niet na twintig jaar!

Zonnepanelen van IJsselEnergie

IJsselEnergie, gevestigd in Kampen, helpt huishoudens en bedrijven in Houten zelfvoorzienend te worden. Wij zorgen met onze zonnepanelen ervoor dat jij je eigen energie op kan wekken. Nieuwsgierig? Of wil je weten wat het jou gaat besparen? Onze specialisten geven je graag advies. Ook het plaatsen kun je aan de specialisten van IJsselEnergie overlaten. Dus wil je zonnepanelen in Houten kopen? Kies dan voor IJsselEnergie. Vele zijn je al voorgegaan. Bekijk meteen ons werk op de referentiekaart.

Glas-glas zonnepanelen in Houten

Naast deze klassieke zonnepanelen leveren we ook zonnepanelen in Houten met een dubbele glaswand. Deze zogenaamde glas-glas zonnepanelen van AEG beschikken over de nieuwste technologie op zonnepaneelgebied. Doordat zowel de boven- als de onderlaag van glas zijn (in plaats van polymeerfolie aan de onderzijde), worden de zonnecellen optimaal beschermd. Factoren als vocht, temperatuurwisselingen en mechanische spanningen hebben aanmerkelijk minder invloed op het functioneren van de zonnepanelen.

Waarom doet dit ertoe? Wel, de tweezijdige glasplaat biedt de zonnepanelen een langere levensduur. Ze brengen gedurende langere tijd een grotere hoeveelheid energie op. Zo bespaar je zowel op de korte als de lange termijn flink op de energie- en aanschafkosten. Een duidelijke win-winsituatie dus!

Gratis dakscan

Benieuwd naar de mogelijkheden met jouw woning? Met de gratis dakscan kun je uitzoeken hoeveel zonnepanelen er mogelijk op jouw dak in Houten geplaatst kunnen worden. Je ontvangt dan meteen een gratis offerte met advies op maat. Deze offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gewoon eens bij ons langs in Kampen. Graag wel even een afspraak maken. We geven je graag passend advies over het plaatsen van zonnepanelen in Houten.