Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Almere

Zonnepanelen Almere? IJsselEnergie: dé specialist

Zonnepanelen in Almere? Wil jij bijdragen aan de doelstelling om Almere in 2022 energieneutraal te maken? Daar kan IJsselEnergie je bij helpen. Onze zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. We maken namelijk gebruik van alleen de beste AEG-zonnepanelen en de meest solide montagematerialen. Daardoor brengen ze ook na tientallen jaren nog steeds een ongekend vermogen op.

Glas-Glas zonnepanelen Almere

IJsselEnergie levert onder meer Glas-Glas zonnepanelen in Almere en omstreken. Deze zijn verkrijgbaar in twee varianten, met een piekvermogen van respectievelijk 300 en 325 Watt per stuk. Afhankelijk van het aantal dat je kiest kun je hiermee tussen de €322 en €1406 per jaar besparen. Ze worden bevestigd met het bekende Van der Valk-montagesysteem, de gedegen uitvoering zorgt voor het goede fundatie van het systeem!

Glas-glas zonnepanelen in Almere

Verder beschikken we ook over glas-glas zonnepanelen, voorzien van de allernieuwste technologie op het gebied van zonnepanelen. Wil je écht besparen op je energiekosten, dan zijn deze zonnepanelen voor jouw woning in Almere perfect. Het vergt een extra investering, maar deze betaalt zich op de lange termijn dubbel en dwars uit.

Het verschil tussen de glas-glas panelen en de traditionele zonnepanelen zit in de bescherming van de zonnecellen aan de onderzijde. Waar de klassieke zonnepanelen het relatief kwetsbare polymeerfolie aan de onderkant hebben, beschikken de nieuwste panelen over een dubbelzijdige glaslaag. Dit zorgt ervoor dat de zonnecellen minder hinder ervaren van vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. Het gevolg: een langere levensduur én een hogere energie-opbrengst door jouw zonnepanelen in Almere.

Gratis dakscan

Wil je weten of en hoeveel zonnepanelen er bij jou in Almere op het dak zouden kunnen? Laat dan de gratis dakscan uitvoeren! Je ontvangt dan meteen een gratis offerte met advies op maat. Vanzelfsprekend is deze offerte geheel vrijblijvend.

Ben je eruit en wil je graag een afspraak maken in onze showroom in Kampen? Of twijfel je juist nog en heb je een vraag voor ons? Neem dan vooral contact met ons op. We geven je graag passend advies over het plaatsen van zonnepanelen in Almere.