SHOWROOM OPEN: dinsdag t/m vrijdag van 10-15 uur.
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Arnhem

Zonnepanelen Arnhem

Langzaam nemen zonnepanelen het straatbeeld van Arnhem over. Huis na huis. Bedrijf na bedrijf. Er is geen straat die nog niet voorzien is. Meer en meer mensen gaan overstag. En dat is ook niet zo vreemd. Want het is niet alleen voordelig, maar ook nog eens ontzettend duurzaam. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met IJsselEnergie. Bewezen specialist in zonnepanelen.

Besparing in energiekosten

Zonlicht. Het is een onuitputtelijke bron van energie. Zonde om te laten liggen, natuurlijk! Gemiddeld zetten zonnepanelen in Arnhem – en daarbuiten – ongeveer 14 tot 18 procent van deze energie om in elektriciteit. Dit zorgt voor een flinke besparing in de maandelijkse woonlasten. Laat je bijvoorbeeld 24 panelen met een vermogen van 275 Wattpiek plaatsen? Dan bespaar je bijna €1.300,- per jaar. Kies je voor panelen met 300 Wattpiek? Dan kun je een besparing van ruim €1.400 verwachten.

Hogere woningwaarde

De Westerse wereld maakt steeds vaker milieubewuste keuzes. Dit merk je onder andere op de woningmarkt. Zo hebben zonnepanelen een positief effect op de waarde van jouw huis. Een stijging van ongeveer 2,5% om precies te zijn. Schaf je een systeem €7.000 aan? Dan stijgt een huis vaak rond de €7.500 in waarde. Zo verdien je de investering makkelijk terug. Daarnaast zijn huizen met zonnepanelen in Arnhem ook nog eens in trek. Zij worden tot wel 70 dagen sneller verkocht dan huizen zonder panelen.

Zonnepanelen van IJsselEnergie

Zelfvoorzienend. Minder CO2-uitstoot. Besparen op de energierekening. Stuk voor stuk zijn dat belangrijke redenen om in Arnhem voor zonnepanelen te kiezen. Dat vinden wij bij IJsselEnergie ook! Daarom bieden wij naast gewone zonnepanelen ook de nog duurzamere AEG Glas-Glas zonnepanelen aan. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze referentiekaart. Zijn zonnepanelen op dit moment een no-go? Maar wil je wel besparen op de maandelijkse woonlasten? Maak dan gebruik van onze EnergieVergelijker.

Schaf direct zonnepanelen in Arnhem aan!

Zonnepanelen. Eigenlijk zie je er alleen de voordelen van. Maar je twijfelt. Waarom neem je niet gewoon contact met ons op? Zo vraag je bij ons geheel vrijblijvend een gratis dakscan aan. En heb je een vraag? Dan kun je ons altijd bereiken. Vul ons contactformulier in, bel 085 – 30 38 488 of bezoek onze showroom in Kampen. Stop met dromen. En ontdek of jij zonnepanelen in Arnhem kan laten plaatsen!