Onze Showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Leeuwarden

Zonnepanelen in Leeuwarden? IJsselEnergie levert!

Zonnepanelen in Leeuwarden? Dan ben je op zoek naar IJsselEnergie. We hebben de beste en meest moderne zonnepanelen. Hiermee draag je niet alleen bij aan een groene planeet, maar bespaar je ook nog eens aanzienlijk op je energiekosten. Door de lange levensduur van onze zonnepanelen is het de langetermijninvestering meer dan waard. Zeker onze glas-glas zonnepanelen kennen nauwelijks een terugloop in opbrengst, ook niet na twintig jaar!

Plan voor de zon

De gemeente Leeuwarden wil actief bijdragen aan het verbeteren van het klimaat. Daarom heeft zij het bestemmingsplan Plan voor de Zon in het leven geroepen. Voor het subsidiëren van het plaatsen van zonnepanelen baseert Leeuwarden zich op landelijke wet- en regelgeving. Dit maakt het vaak mogelijk om zonnepanelen in Leeuwarden op je dak te plaatsen zonder hiervoor een vergunning nodig te hebben. De gemeente stimuleert haar inwoners dan ook actief om voor groene energie door middel van zonnepanelen te kiezen.

Klassieke zonnepanelen Leeuwarden

IJsselEnergie plaatst verschillende typen zonnepanelen in Leeuwarden. Zo zijn er klassieke zonnepanelen, die in een tweetal soorten zijn te verkrijgen. Het verschil tussen deze twee varianten zit in het piekvermogen (285 versus 325 Watt per paneel). De zonnepanelen worden in Leeuwarden op het dak bevestigd met de beste montagematerialen van Van der Valk. De stevige rvs-schroeven en haken maken dat de panelen op solide wijze op het dakbeschot bevestigd kunnen worden.

Glas-glas zonnepanelen in Leeuwarden

Naast deze klassieke zonnepanelen leveren we ook zonnepanelen in Leeuwarden met een dubbele glaswand. Deze zogenaamde glas-glas zonnepanelen van AEG beschikken over de nieuwste technologie op zonnepaneelgebied. Doordat zowel de boven- als de onderlaag van glas zijn (in plaats van polymeerfolie aan de onderzijde), worden de zonnecellen optimaal beschermd. Factoren als vocht, temperatuurwisselingen en mechanische spanningen hebben aanmerkelijk minder invloed op het functioneren van de zonnepanelen.

Waarom doet dit ertoe? Wel, de tweezijdige glasplaat biedt de zonnepanelen een langere levensduur. Ze brengen gedurende langere tijd een grotere hoeveelheid energie op. Zo bespaar je zowel op de korte als de lange termijn flink op de energie- en aanschafkosten. Een duidelijke win-winsituatie dus!

Gratis dakscan

Benieuwd naar de mogelijkheden met jouw woning? Met de gratis dakscan kun je uitzoeken hoeveel zonnepanelen er mogelijk op jouw dak in Leeuwarden geplaatst kunnen worden. Je ontvangt dan meteen een gratis offerte met advies op maat. Deze offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gewoon eens bij ons langs in Kampen. Graag wel even een afspraak maken. We geven je graag passend advies over het plaatsen van zonnepanelen in Leeuwarden.