Onze Showroom is dagelijks op afspraak te bezoeken.

  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Lelystad

Zonnepanelen plaatsen in Lelystad

Wil jij zonnepanelen laten plaatsen op je woning in Lelystad? Zonnepanelen laten plaatsen is geld besparen. Zonnepanelen zijn klimaatvriendelijk en ook nog eens betaalbaar. Bij IJsselEnergie ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij leveren en plaatsen zonnepanelen tegen een aantrekkelijke prijs. Vraag vandaag nog een offerte met advies op maat aan en begin binnenkort met geld verdienen! Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!

De voordelen van zonnepanelen in Lelystad

Besparen op de jaarlijkse kosten. Voor wie is dat niet ideaal? Het kopen van zonnepanelen in Lelystad kent bijna alleen maar voordelen. Door het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning wordt de zonne-energie omgezet naar bruikbare stroom. Hierdoor verbruik je minder van de gebruikelijke externe leveranciers. Daarnaast draag je bij aan een groenere wereld. Bij het opwekken van energie, stoten zonnepanelen geen CO2 uit. Dit gebeurd wel tijdens de productie van de zonnepanelen en daarom zijn zonnepanelen niet volledig CO2-vrij. Dit maak je wel goed door 2 tot 3 jaar zonne-energie op te wekken. Tot slot zijn de panelen onderhoudsarm en dragen ze bij aan een hogere woningwaarde.

Zonnepanelen van IJsselEnergie

IJsselEnergie, gevestigd in Kampen, helpt huishoudens en bedrijven in Lelystad zelfvoorzienend te worden. Wij zorgen met onze zonnepanelen ervoor dat jij je eigen energie op kan wekken. Nieuwsgierig? Of wil je weten wat het jou gaat besparen? Onze specialisten geven je graag advies. Ook het plaatsen kun je aan de specialisten van IJsselEnergie overlaten. Dus wil je zonnepanelen in Lelystad kopen? Kies dan voor IJsselEnergie. Vele zijn je al voorgegaan. Bekijk meteen ons werk op de referentiekaart.

Gratis dakscan

Wil je weten óf en hoeveel zonnepanelen er bij jou in Lelystad op het dak zouden kunnen? Voer dan onze gratis Dakscan uit! Je ontvangt van ons dan meteen een gratis offerte mét advies op maat. Vanzelfsprekend is deze offerte geheel vrijblijvend. Twijfel je toch nog? Of heb je de beslissing al gemaakt? Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom te Kampen? Of neem contact met ons op. We geven je graag passend advies over het plaatsen van zonnepanelen in Lelystad.