Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen wekken stroom op voor je woning in Nijmegen!

De eigenaren van de zonnepanelen in Nijmegen en andere plaatsen, krijgen ‘’gratis stroom’’ van de zon. Zij bestaan uit (fotovoltaïsche) cellen die in het paneel zitten en deze zorgen hiervoor. Deze vangen de energie van de zon op en een omvormer zet de spanning om naar elektriciteit. Het is goed om te weten dat zelfs als het bewolkt is dat dan de zonnepanelen ook nog werken. Deze elektriciteit kan vervolgens direct ingezet worden als bron van energie of kan geleverd worden aan het plaatselijke elektriciteitsnet.

Redenen om zonnepanelen te kopen voor je woning in Nijmegen

De belangrijkste redenen om zonnepanelen voor je huis in Nijmegen aan te schaffen zijn:

1. Zonnepanelen zijn allereerst duurzaam en gaan eigenlijk niet kapot. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat over 25 jaar een gemiddeld zonnepaneel nog steeds minimaal 80% van zijn maximale vermogen behaalt. Hierdoor bespaar je veel geld op de lange termijn en de opbrengst zal dus niet sterk teruglopen over de tientallen jaren heen.

2. Bij aankoop van zonnepanelen voor je woning in Nijmegen, kun je de btw terugvragen van de Belastingdienst waardoor je geld bespaart. Als je binnen een maand na de afloop van het kwartaal waarin je de panelen hebt gekocht, de btw terugvraagt, dan kan je dat honderden euro’s schelen. Ook kan je daarnaast kijken of jij in aanmerking komt voor een subsidie.

3. Aan de zonnepanelen in Nijmegen hoeft ook weinig te gebeuren om ze te onderhouden. De panelen kunnen zonodig één keer per jaar schoongemaakt worden in het voorjaar.

4. Verder zijn zonnepanelen op je huis in Nijmegen ook erg milieuvriendelijk, doordat ze geen CO2 uitstoten en de onderdelen recyclebaar zijn.

5. De stroom die jij opwekt in Nijmegen maar niet zelf gebruikt, gaat niet verloren. Wanneer je dit doet dan ontvang je een terugleveringsvergoeding die je kunt opvragen bij je eigen elektriciteitsleverancier.

6. De waarde van jouw woning in Nijmegen wordt hoger door de plaatsing van de zonnepanelen op je dak. De huizen die zonnepanelen hebben, zijn namelijk duurzamer en de eventuele kopers kunnen profiteren van lagere woonlasten.

Zijn zonnepanelen op je woning in Nijmegen een goede keuze?

Wanneer je de zonnepanelen op het dak hebt liggen kun je veel geld verdienen! Ben je benieuwd of zonnepanelen voor jouw dak geschikt zijn? Vraag dan onze gratis dakscan aan! Je ontvangt dan ook een gratis adviesrapport op maat, welke inzicht geeft in de mogelijkheden die er voor jou zijn. Wil je meer weten dan kun je vragen stellen door ons contactformulier in te vullen. Ook kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 30 38 488.