SHOWROOM OPEN: dinsdag t/m vrijdag van 10-15 uur.
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen laten plaatsen in Zwolle? Een verstandige keuze! Wij van IJsselEnergie helpen je graag zelfvoorzienend te worden in de eigen energiebehoefte. Zonnepanelen kunnen voor een mooie besparing zorgen. Hierdoor valt je maandelijkse energierekening een stuk lager uit, en dat is wel zo fijn! Geld overhouden voor leuke dingen? Vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan en wie weet liggen er binnenkort geldbesparende zonnepanelen op je dak in Zwolle.

Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen?
Overal lees je dat je geld kunt besparen door zonnepanelen te plaatsen. En dat is ook zo. Maar het is natuurlijk wel zo fijn om een richtlijn te hebben, zodat je ongeveer weet wat je maandelijks kunt besparen wanneer je zonnepanelen laat plaatsen in Zwolle. Hieronder een aantal richtlijnen:

6 zonnepanelen van 1650 WP totaal leveren een besparing op van €332 per maand
12 zonnepanelen van 3300 WP totaal leveren een besparing op van €645 per maand
16 zonnepanelen van 4400 WP totaal leveren een besparing op van €860 per maand
24 zonnepanelen van 6600 WP totaal leveren een besparing op van €1.290 per maand

In bovenstaand voorbeeld zijn we uitgegaan van zonnepanelen met 275 Wattpiek (WP) per stuk. 6 zonnepanelen hebben hierbij dus een gezamenlijk WP van 1650 (6*275) Er zijn ook zonnepanelen met een vermogen van 300 Wattpiek (WP). Qua besparing zijn de volgende richtlijnen van toepassing:

  • 6 zonnepanelen van 1800 WP totaal leveren een besparing op van €351 per maand
  • 12 zonnepanelen van 3600 WP totaal leveren een besparing op van €703 per maand
  • 16 zonnepanelen van 4800 WP totaal leveren een besparing op van €937 per maand
  • 24 zonnepanelen van 7200 WP totaal leveren een besparing op van €1.406 per maand

Natuurlijk zijn zonnepanelen zelf ook niet gratis. Met behulp van bovenstaande richtlijnen kun je echter makkelijk berekenen na welke periode je de aanschaf van de zonnepanelen eruit hebt.

Is jouw dak in Zwolle geschikt voor zonnepanelen?

Zonnepanelen laten plaatsen in Zwolle? Een goede keuze! Het is alleen wel belangrijk om eerst te weten of jouw woning in Zwolle hier ook geschikt voor is. Is er bijvoorbeeld voldoende ruimte op het dak om zonnepanelen te plaatsen? Wil je weten of en hoeveel zonnepanelen er bij jou in Zwolle op het dak zouden kunnen? Laat dan de gratis dakscan uitvoeren!

Zonnepanelen laten plaatsen in Zwolle?

Hopelijk hebben we je meer inzicht kunnen geven in de besparing die te behalen is door zonnepanelen in Zwolle te laten plaatsen. Als dat zo is, kun je direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je toch nog vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 30 38 488. Ook kun je een vraag stellen via het contactformulier. Wist je dat wij ook over een showroom bevinden? Onze showroom is op korte afstand van Zwolle te vinden. Wij zijn gevestigd in Kampen.