Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!

IJsselEnergie nieuws

Maandag 06-04-2020: Vanwege het Coronavirus is de Showroom alléén te bezoeken op afspraak en gaat het installeren door! Door het Rijk en de bouw-en technieksector is het protocol Samen veilig doorwerken vastgesteld. Het protocol volgt de richtlijnen van de RIVM. De belangrijkste punten zijn: houdt 1,5 meter afstand, geen handen schudden, wanneer er daarbij werkzaamheden in huis uitgevoerd moeten worden is het belangrijk dat bewoners zoveel  mogelijk in een andere ruimte verblijven. Ook mogen de bewoners en monteurs niet verkouden of ziek zijn ten tijde van de installatiewerkzaamheden.

Dinsdag 01-10-2019: IJsselEnergie verhuisd naar Kampen! In de nieuwe locatie aan het Burgemeester Van Tuinenplein 14, zijn zonnepanelen te zien met de nieuwste technologie met daarbij de behorende montagematerialen, afkomstig van Van der Valk Solar Systems.  Verder kun je de verschillende omvormers van SolarEdge zien. Op woensdag t/m vrijdag is de Showroom geopend van 10-15 uur én verder op afspraak.

Maandag 10-07-2017: De glas-glas Zonnepanelen van AEG Industrial Solar zijn nu ook leverbaar. Het zijn panelen met een zwart aluminium frame. Voordelen van deze nieuwe panelen zijn o.a. minder degradatie, dit betekent een langere levensduur en hogere opbrengst. Een gangbaar zonnepaneel bestaat uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde een kunstof folie. Een glas-glas Zonnepaneel daarentegen bestaat uit een laag glas, een laag zonnecellen en aan de achterzijde wederom een laag met glas. Het glas-glas Zonnepaneel is te bezichtigen in de Showroom en per direct leverbaar ook via onze webshop SolarNL.nl.

Zaterdag 27-02-2016: AEG Industrial Solar start in Nederland met levering van Zonnepanelen. De geschiedenis van AEG gaat terug naar 1883 en inmiddels maakt AEG deel uit van het Zweedse bedrijf Electrolux AB, ’s werelds grootste producent van huishoudelijke apparatuur. Het hoodkantoor van AEG is gevestigd in de duitse stad Nürnberg. De AEG- zonnepanelen zijn volledig gecertificeerd en zijn verkrijgbaar bij IJsselEnergie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de dakscan!

Woensdag 16-09-2015: Wij installeren nu ook CIGS panelen van Avancis en Solarfrontier, ook wel daglichtpanelen genoemd. Een nieuwe technologie panelen die zeer goede prestaties leveren met diffuus licht. CIGS panelen gaan veel beter om met schaduw, alleen op het gedeelte dat in de schaduw ligt, treed verlies op. De rest van het paneel en de serie blijven gewoon in werking Met deze CIGS panelen worden andere oriëntaties dan het Zuiden, ook geschikt voor zonne-energie. En qua esthetisch vermogen staan de daglichtpanelen ver boven alle andere panelen. In de Showroom zijn de diverse daglichtpanelen te zien. Vraag vrijblijvend advies aan via de dakscan!

Maandag 02-03-2015: Zonnepanelen dragen bij aan de verbetering van het energielabel. Als u zonnepanelen gaat aanschaffen is het goed om te weten dat het energielabel van uw woning verbeterd. Als u uw woning namelijk wenst te verkopen (of te verhuren) dan kan een beter energielabel een hogere waarde van uw woning opleveren. Vanaf 1 januari 2015 is het verplicht om een energielabel te hebben als u uw woning wilt verkopen of verhuren. Door zonnepanelen te plaatsen kunt u het energielabel met één of meerdere stappen verbeteren. Het energielabel voor uw woning kan aangevraagd worden via IJsselEnergie. Lees hiervoor de instructie in het linkermenu.

Woensdag 20-12-2012: Website IJsselEnergie online!

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Doe nu de gratis dakscan!

En ontdek wat zonne-energie voor jou kan betekenen