Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!

Infrarood Verwarming is verwarmen zoals mét de Zon!

Infraroodverwarming

Infrarood verwarming is een manier van verwarmen wat vergelijkbaar is met de zon. Met infrarood verwarming haal je de zon in huis! De zon verwarmt de aarde met lange golf straling, door objecten en ook personen op te warmen en die geven dat weer af aan de omgeving. Zo werkt Infrarood verwarming ook! Door dat de Infrarood verwarming niet de lucht verwarmt maar de objecten is dit een vorm van directe warmteoverdracht, zo heb je minder verlies in warmte zoals bij centrale verwarming die eerst de ruimte moet opwarmen.

Infrarood verwarming maakt gebruik van electriciteit in plaats van gas. Gasprijzen gaan alsmaar omhoog en gas wordt zoals alle fossiele brandstoffen schaarser. Daarbij is het energierendement bij Infrarood verwarming velen malen groter dan het energierendement uit gas.

Door de gelijkmatige warmteverdeling voelt Infrarood verwarming ook bij lagere tempereturen zeer comfortabel aan. De combinatie van deze factoren zorgen al snel voor een besparing van ca. 30% op je energiekosten. Als je al gebruik maakt van zonnepanelen kun je zelfs “gratis” verwarmen!

Infrarood panelen zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur! Een Infrarood paneel is ook leverbaar met een afbeelding van een schilderij of een foto! Voor de badkamer is een spiegelpaneel beschikbaar! De diverse Infrarood warmtepanelen van zijn te bezichtigen in onze Showroom en per direct leverbaar! De openingstijden van de Showroom zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 15.00 uur en verder op afspraak.

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Doe nu de gratis dakscan!

En ontdek wat zonne-energie voor jou kan betekenen