Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Apeldoorn

Zonnepanelen in Apeldoorn

De vele zonnepanelen in Apeldoorn kleuren de straten blauw en zwart. Of liever gezegd: groen. Want door zelfvoorzienend te worden, werken de bewoners en bedrijven mee aan een beter milieu. Zo bouwen we gezamenlijk aan een schonere duurzame toekomst. En het is nog voordelig ook! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met IJsselEnergie op. Niet voor niets specialist in zonnepanelen!

Binnen 7 jaar terugverdiend

Gefeliciteerd! Je hebt een geschikt dak én de financiële middelen om zonnepanelen in Apeldoorn aan te schaffen. Ja, het is een flinke investering. Maar zeker één die het meer dan waard is. Een gemiddeld huishouden verdient het namelijk binnen 7 jaar terug! En met een levensduur van 25 jaar, kun je daarna nog eens 18 jaar van – gratis – groene stroom genieten! Zo ben je op de langere termijn vele malen goedkoper uit. Zelfs met extra kosten voor reparaties en onderhoud.

Voor een beter milieu

Veel mensen kiezen voor zonnepanelen vanwege hun positieve effect op het milieu. Terecht vinden wij. Want kies je in Apeldoorn voor zonnepanelen? Dan help je mee om de uitstoot van CO2 te verminderen. Sterker nog: binnen 3 jaar heeft een zonnepaneel al zoveel CO2 bespaard, dat het zijn productie compleet gecompenseerd heeft. Daarna draagt het nog eens 22 jaar volledig bij aan een gezonder milieu.

Zonnepanelen van IJsselEnergie

Wij leveren ook  Glas-Glas zonnepanelen. Bij IJsselEnergie helpen wij de Nederlandse huishoudens en bedrijven graag een handje. Om energie te besparen. Om minder CO2 uit te stoten. Om te voorzien in de eigen energiebehoefte. Nieuwsgierig naar wat wij al voor Nederland geplaatst hebben? Bekijk dan ons eerdere werk via de referentiekaart.  Kies voor een advies op maat van IJsselEnergie!

IJsselEnergie levert zonnepanelen voor Apeldoorn!

Ook jij wilt je losweken van de allesbepalende energiemaatschappijen. Vraag daarom vandaag nog de gratis dakscan van IJsselEnergie een vrijblijvende offerte aan. Ook bij vragen helpen wij je graag verder. Bel naar 085 – 30 38 488 of vul ons contactformulier in. Natuurlijk kun je ook onze showroom in Kampen bezoeken. Dit kan op dinsdag t/m vrijdag of op afspraak. Liggen onze zonnepanelen binnenkort op jouw woning in Apeldoorn?