• Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Veldoven 4 E
8271 RT IJsselmuiden

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Dronten

Zonnepanelen Dronten

Wilt u zonnepanelen op uw huis in Dronten plaatsen? Geld besparen door middel van een goede investering? Zonnepanelen zijn duurzaam. Op de lange termijn zult u veel gaan besparen! Het is met zonnepanelen zelfs mogelijk om zelfvoorzienend te worden in uw energiebehoefte. Bij IJsselEnergie kunt u terecht voor meerdere zonnepanelen van een hoge kwaliteit. Wij leveren onze zonnepanelen tegen een aantrekkelijke prijs. Een offerte met advies op maat kunt u nu aanvragen!

Aanleg zonnepanelen in Dronten

IJsselenergie legt ook zonnepanelen in Dronten! Wij hebben leggers in dienst die de zonnepanelen bij u leggen. Benieuwd wie u voor zijn gegaan? Bekijk de referentiekaart van IJsselenergie. Wanneer u 6 zonnepanelen (275 Wattpiek) in Dronten laat leggen dan bespaart u ongeveer €322. Wanneer u 24 zonnepanelen (275 Wattpiek) laat leggen in Dronten met dan bespaart u ongeveer €1290,- Zoals u ziet kan de besparing jaarlijks flink oplopen. Na een aantal jaren haalt u uw investering er dubbel en dwars uit.

Nieuwe technologie

De ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen in Dronten staan zeker niet stil. De zonnepanelen van AEG zijn gemaakt van de nieuwste snufjes technologie. De zonnepanelen gaan nog langer mee en hebben een hogere opbrengst. Deze zonnepaneel bestaat uit een laag glas, een laag zonnecellen en de achterzijde bevat nog een laag glas. Op deze manier hebben zonnepanelen in Dronten minder last van vocht, mechanische spanningen en temperatuurverschillen. Deze vooruitgang gaat u dus meer kosten besparen!

Is mijn dak geschikt?

Wilt u weten of uw dak geschikt is om zonnepanelen te dragen en te geleiden? Doe dan de gratis dakscan! Wilt u met een van onze medewerkers om tafel? Maak dan een afspraak! U bent van harte welkom bij ons in de showroom. Op vrijdag kunt u van 10-15 zonder afspraak langskomen. De rest van de week kunt u langskomen op afspraak. Wilt u onze diverse zonnepanelen in Dronten en omvormers live zien? Kom dan gerust langs en bekijk hoe alles werkt, bevestigd is en hoe stroom wordt opgewekt. U kunt ons bereiken op 085 30 38 488 of mailen naar info@ijsselenergie.nl. Laat uw zonnepanelen in Dronten leggen door IJsselenergie.