Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Dronten

Zonnepanelen plaatsen in Dronten

Wil je zonnepanelen op je woning in Dronten plaatsen? Geld verdienen door middel van een goede investering? Zonnepanelen zijn duurzaam. Op de lange termijn zorgt dit voor een grote besparing. Het is met zonnepanelen zelfs mogelijk om zelfvoorzienend te worden in de energiebehoefte. Bij IJsselEnergie kun je terecht voor meerdere zonnepanelen van een hoge kwaliteit. Wij leveren onze zonnepanelen tegen een aantrekkelijke prijs. Vraag vandaag nog een offerte met advies op maat aan en begin binnenkort met besparen! 

 

Aanleg zonnepanelen in Dronten

IJsselenergie legt ook zonnepanelen in Dronten! Wij hebben monteurs in dienst die de zonnepanelen leggen. Benieuwd wie je voor zijn gegaan? Bekijk de referentiekaart van IJsselEnergie. Wanneer je 6 zonnepanelen (275 Wattpiek) in Dronten laat leggen dan bespaar je ongeveer €322. Wanneer je 24 zonnepanelen (275 Wattpiek) laat leggen in Dronten dan bespaar je ongeveer €1290,- Zoals je ziet kan de besparing jaarlijks flink oplopen. Na een aantal jaren haal je jouw investering er dubbel en dwars uit.

 

Nieuwe technologie glas-glas Zonnepanelen

De ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen in Dronten staan zeker niet stil. IJsselEnergie levert  zonnepanelen van AEG en deze zijn gemaakt met de nieuwste technologie. De zonnepanelen gaan nog langer mee en hebben een hogere opbrengst. Deze zonnepanelen bestaat uit een laag glas, een laag zonnecellen en de achterzijde bevat nog een laag glas. Op deze manier hebben zonnepanelen in Dronten minder last van vocht, mechanische spanningen en temperatuurverschillen. Deze nieuwste technologie levert langere tijd meer op!

 

Is mijn dak geschikt?

Wil je weten of je dak geschikt is om zonnepanelen te dragen en te geleiden? Doe dan de gratis dakscan! Wil je met één van onze medewerkers om tafel? Maak dan een afspraak! Je bent van harte welkom bij ons in de showroom in Kampen. Op vrijdag kun je van 10-15 zonder afspraak langskomen. De rest van de week kun je langskomen op afspraak. Wil je onze diverse zonnepanelen in Dronten en omvormers live zien? Kom dan gerust langs en bekijk hoe alles werkt. Je kunt ons bereiken op 085 30 38 488 of mailen naar info@ijsselenergie.nl. Laat je zonnepanelen in Dronten leggen door IJsselEnergie en bespaar ook geld op je maandelijkse energierekening!