Showroom is van maandag t/m zaterdag te bezoeken op afspraak!
  • Bereken de zonne-potentie van uw dak
  • Prijs, opbrengst en terugverdientijd
  • Ontvang een gratis adviesrapport

Neem contact op

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

085 30 38 488

info@ijsselenergie.nl

 

Doe de gratis dakscan!

start dakscan

Zonnepanelen Kampen

Zonnepanelen in Kampen

Terwijl je door de zonovergoten straten fietst, fonkelt er iets in jouw ooghoek. Even kijk je op. Zonnepanelen in Kampen. Gelukkig is daar IJsselEnergie gevestigd in Kampen. Onze specialisten plaatsen ze niet alleen, maar geven ook graag het nodige advies. Dus laat die zon zijn werk doen. En pluk er zelf de vruchten van!

De voordelen

Het kopen van zonnepanelen in Kampen kent bijna alleen maar voordelen. In de eerste plaats bespaar je op de energierekening. De panelen zetten namelijk zonne energie om in bruikbaar stroom voor in huis. Daardoor maak je minder gebruik van externe leveranciers. Daarnaast draag je ook bij aan een milieuvriendelijke toekomst. Want maak je gebruik van zonnepanelen? Dan stoot je geen CO2 uit. Dat is bij de grote energieleveranciers wel anders. Tot slot zijn de panelen onderhoudsarm en dragen ze bij aan een beter energielabel en hogere woningwaarde.

Belastingvoordeel

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een milieubewuste keuze. Dat vindt de overheid ook. Daarom kun je vandaag de dag profiteren van verschillende financiële voordelen. Zo zijn er zowel nationaal als regionaal verschillende subsidies opgezet. Het kan dus lonen om eens een bezoek te brengen aan de showroom van IJsselEnergie. 

Glas-glas Zonnepanelen van IJsselEnergie

IJsselEnergie helpt Nederlandse huishoudens en bedrijven zelfvoorzienend te worden. Met onze zonnepanelen wek je namelijk jouw eigen energie op. Nieuwsgierig? Onze specialisten geven je graag advies. En ook het plaatsen kun je aan ons overlaten. Dus wil je zonnepanelen in Kampen kopen? Kies dan voor IJsselEnergie in Kampen. Vele huiseigenaren zijn je al voorgegaan. Bekijk meteen ons werk op de referentiekaart.

Je eigen zonnepanelen in Kampen plaatsen

Wil jij graag jouw eigen energie opwekken? Dat is zeker mogelijk! Vraag vrijblijvende informatie via de dakscan bij ons aan! Of bel naar 085 – 30 38 488. Daarnaast ben je dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 15:00 uur van harte welkom in onze showroom. Je vind ons aan het Burgemeester Van Tuinenplein 14, in Kampen. Liever op een ander tijdstip bij ons langskomen?  Neem ook dan contact met ons op.